Universul Esoteric

Fiti bineveniti pe aceste site ! Dincolo de formula clasica de intampinare orice informatie de pe acest site, va poate fi de un real folos…

In orice fel ati ajuns aici, asigurati-va ca nu veti pleca pâna nu veti cunoaste toate lucrurile minunate pe care le puteti afla aici si numai aici !

Va voi arata Universul esoteric, voi dezvalui in fata dvs. adevaruri pe care nu le stiati despre natura umana si, nu in ultimul rând, vom calatori impreuna pe cararile nestiute ale stiintei : parapsihologie, psihoastrologie, astrologie, etc.

Daca Adevarul este unul , si fetele lui sunt vazute si nevazute, noi vom cunoaste impreuna acea parte din Adevar care depaseste imaginatia si perceptia normala.

Adevaratii initiati ai Magiei nu cred in oarba Fatalitate pentru ca omul este pus constant sa aleaga intre Bine si Rau. De-o parte : liberul arbitru ; de alta : fatalitatea. Ce alegi ? Iti lasi destinul sa mearga haotic pe drumul vietii sau alegi TU, cum si incotro te indrepti ?

Tot ce este predictie fericita sau amenintatoare nu este fatal, inevitabil. Puteti hotari singuri cum sa evitati nenorocirile si cum sa favorizati predictiile fericite. Si nu veti putea sti cum sa alegeti daca nu va cunoasteti predestinarile.

Doresc pentru dvs. sa aflati cum va pot deveni folositor, cum va pot ajuta mai bine, ca sa pasiti in lumea inconjuratoare mai puri, mai intariti spiritual, fizic si mental, si – de ce nu ? – cum sa câstigati financiar.

Vreau sa nu mai aveti probleme si aceasta sta in puterile mele si in dorinta dvs. de a rezolva aceste probleme.

Omul Mileniului III vrea sa cunoasca !

Nu ma tem sa va familiarizez cu lumea ocultului pentru ca stiu ca nimic din ceea ce inseamna ocultism, esoterism, nu poate fi aplicat, interpretat, decât de cei care cunosc aceste lucruri. Atunci de ce sa tin ascuns ceva ? Si acesta e unul dintre motivele pentru care va invit sa mergeti cu mine in lumea oculta.

Acum, in secolul XXI imbinam cunostintele ancestrale cu descoperirile stiintei si, dupa o experienta de cca. 18 ani, eu stiu ca pot avea raspunsuri pentru intrebarile dvs.

Intrati in acest Cabinet virtual, unde tot ceea ce e numit “ocult” ( ascuns ) se va dezvalui in fata dvs. Vom intra impreuna pe tarâmul ASTROLOGIEI, plin de misterele zodiacului egiptean, curiozitatile zodiacului chinezesc, ocultul horoscop mayas, cel druidic si cel thebaic. Nu voi lasa deoparte nici PSIHOASTROLOGIA, stiinta aplicata, nici NUMEROLOGIA cu radacini in stravechea Cabbala, nici DIVINATIA cunoscuta din vechime si imbinata cu elemente dobândite in timp.

PARAPSIHOLOGIA va va dezvalui ce poate face perceptia extra-sensoriala (PES) , iar MAGIA ALBA va va uimi cu posibilitatile sale. Veti afla despre BIOENERGIE si beneficiile ce decurg din PRACTICILE NATURISTE. Si nu in ultimul rând, recomandam atentiei dvs. site-ul www.rugaciuni.ro , caci dictonul “NIMIC FARA DUMNEZEU” trebuie sa fie principiul calauzitor in drumul nostru prin viata. Eu va promit ca, asa cum a spus celebrul hierofant modern Eliphas Levy :

“CEEA CE VREI IN FIECARE ZI, VEI AVEA INTR-O ZI, DACA NU VREI IMPOSIBILUL!”

DIVINATIE

Este una din cele mai vechi metode de divinatie care foloseste carti speciale cu denumirea de TAROT. Aceste carti sunt extrem de sensibile la energiile subtile ale subiectilor, multiplicate de zestrea energetica a practicianului si sunt capabile sa furnizeze informatii esentiale despre trecutul, prezentul sau viitorul subiectului.

TAROTUL UNGURESC

Este o categorie aparte a cartomantiei, care are o complexitate si o precizie desavarsita. Semnificatiile pozitive pe care le au in componenta lor cartile de Tarot unguresc, confera acestui gen de divinatie un caracter benefic, optimist.

Tarotul unguresc nu include “cartea mortii” deoarece in magia alba moartea este considerata doar ca o trecere in alta dimensiune.

CAFEDOMANTIA

Metoda foarte de veche de divinatie, cafedomantia este si foarte raspândita in lume. Practicianul vizualizeaza evenimente si fapte in functie de semnele formate de particulele de cafea. Acestea pot lua forma unor linii, cercuri, litere, animale sau chipuri umane, pe care practicianul le citeste si le “traduce” dupa coduri ramase din vechime. Uneori, in cursul unei sedinte de cafedomantie, semnele respective pot fi puse in legatura cu semnificatiile viselor pe care subiectul le-a avut inainte de sedinta de divinatie.

ONIROMANTIA

Practica descifrarii viselor isi pierde inceputurile in adâncurile istoriei umane. Biblia contine câteva exemple, dintre care cel mai cunoscut este Visul Maicii Domnului, dar nu si singurul.

Oniromantia, descifrarea viselor, este o metoda folosita si de psihologi, psihanalisti si psihiatri, fiind o metoda care faciliteaza cunoasterea individului si sondarea subconstientului pentru formarea unei opinii corecte asupra caracterologiei acestuia, iar practicienii oniromanti folosesc aceasta pentru previzionarea evenimentelor viitoare din viata subiectului.

Multitudinea viselor, caracterul lor, le impart in : vise profetice, vise telepatice, vise presentiment, vise vizionare, autosugestionate si vise direct inspirationale. Cum este greu de crezut ca un profan se poate descurca in acest hatis, este firesc ca el sa se adreseze specialistului oniromant. Vezi articolul “Psihologia visului” www.oniromantie.ro

CHIROMANTIA

O alta straveche metoda de divinatie, chiromantia, da posibilitatea practicianului sa “citeasca” diverse semne previzionale in liniile si semnele din palma subiectului. Cum zice proverbul românesc : “Ce-i in mâna, nu-i minciuna” ! Semnele din palma sunt, ca si amprentele digitale sau aura, absolut unicate. Ele nu se repeta la doi indivizi. Putem spune ca destinul ne e “scris” in palma, iar chiromantul interpreteaza aceste semne, dând in toate cazurile raspunsul optim previzional.

PRACTICI NATURISTE

MELOTERAPIA

Terapia prin muzica este o practica exercitata de specialistii terapeuti in cazuri de perturbare a echilibrului energetic al organismului uman.

Undele sonore care patrund in corp produc vibratii benefice care ajuta la refacerea, consolidarea sanatatii si grabesc procesul de armonizare cu noi insine si cu Universul. Cele 7 chakre sunt asociate, fiecare, cu o nota muzicala si cum chakrele au legatura cu diferitele organe si functii, undele vibrationale ale fiecarei note muzicale influenteaza benefic organismul uman. Cea mai edificatoare putere a meloterapiei face plantele sa creasca viguroase sau sa se ofileasca, dupa cum au fost tratate cu armonii benefice sau malefice. Tot astfel, este necesara interventia terapeutului specialist in meloterapie pentru energizarea optima a subiectului. Vezi articolul “Vibratia energetica a muzicii si a vocii” pe www.elystar.ro

CRISTALOTERAPIA

Modalitatea terapeutica ce foloseste in practica puterea tamaduitoare a pietrelor pretioase si semi-pretioase – cristaloterapia – este o alta tehnica de imbunatatire a echilibrului energetic al omului, dar si de preintâmpinare a unor evenimente nedorite.

Terapia prin pietre pretioase este operatiunea terapeutica indicata in cazurile in care a fost detectat un dezechilibru al chakrelor, fizic sau psihic. Piatra trebuie curatata, neutralizata cu sare marina uscata. Putem sa ne marim sensibilitatea si sa ne adâncim puterea de patrundere prin utilizarea cristalelor si prin amplificarea vibrationala a sunetului. Sunt tehnici combinate, utilizate numai de specialisti.

CROMOTERAPIA

Terapia prin culoare este alt mijloc foarte eficient de a restabili echilibrul vibrational al corpului energetic uman. Terapia prin culoare vine de la Dumnezeu, care a dat lui Noe si fiilor sai, dupa socul Potopului, semnul Legamântului Sau, coloratul curcubeu (Genesa 9:1-17). Culorile absorb si reflecta lumina si au frecvente diferite care influenteaza biocâmpul uman.

Remediile vibrationale prin culori interactioneaza cu sistemul nostru energetic, contribuind la stabilizarea starilor fizice, emotionale, mentale si spirituale. Cromoterapia poate fi utilizata impreuna cu alte tehnici de terapie complementara; bine aplicata, ea da rezultate miraculoase.

AROMOTERAPIA

Tehnica ce utilizeaza diverse uleiuri volatile, flori sau plante uscate si betisoare parfumate pentru a induce stari confortabile de relaxare este o metoda complementara de terapie. Se aplica in stari de oboseala, surmenaj, lipsa de concentrare si in combinatie cu alte terapii complementare.

Aromoterapia curata cu succes aura si stabilizeaza energia subtila umana. Se stie din strabuni ca smirna si tamâia purifica energetic un spatiu, dar si biocâmpul, invelisul energetic uman. Este o terapie cu rezultate de necontestat.

parapsiholog
Radu Botez – parapsiholog

Articol publicat in www.elystar.ro

You might also like