Parapsihologie

(PES)

AURA – VIZUALIZARE SI INTERPRETARE

Purtam in noi un anumit potential energetic, ce poate fi vizualizat printr-un câmp energetic ce ne invaluie pe fiecare. Acest invelis energetic este numit AURA. Ea difera de la individ la individ, având drept caracteristici: forma si culoarea. Aceasta amprenta este diferita si proprie fiecarui individ. Culorile difera, forma este si ea diferita, iar tonalitatile de culoare au intensitati diferite, functie de starea de sanatate sau de spirit a celui consultat.

Aura unui subiect sanatos, bine echilibrat din punct de vedere energetic, fizic si mental, are culori deschise, tonuri luminoase si este unitara ; pe cind persoana care are diverse probleme de sanatate, un psihic dereglat sau, pur si simplu, are o stare de spirit proasta, prezinta un invelis energetic, o aura intunecata, uneori cu diverse pete si taieturi de culoare intunecata.

Persoanele cu o incarcatura energetica echilibrata si o aura stralucitoare sunt, de regula, cele care vor depasi mai lesne problemele de sanatate, dar si situatiile de forta majora din viata lor.

Vizualizarea si interpretarea aurei este apanajul exclusiv al specialistului si consta in recunoasterea paletei coloristice a aurei, interpretarea diverselor semne de pe ea si masurarea intensitatii coloristice a acesteia. Orice disfunctie a organismului se reflecta in forma si culoarea invelisului nostru energetic, in aura.

PROTECTIA ENERGETICA

Pentru ca dvs. sa fiti feriti de orice imixtiune in drumul prin viata, eu va ofer cele mai importante instrumente de aparare, si anume : ritualurile de protectie energo-magnetica, ce au ca scop protejarea dvs. impotriva energiilor negative, fie ca sunt farmece, vraji, blesteme ( denumirea populara ), fie ca sunt simple incarcari energetice negative prin influenta mediului, energii care va perturba negativ propria “zestre energetica”, tulburând aura dvs.

Ritualurile de protectie energetica sunt numeroase si diferite, ele raportându-se la fiecare tip de aura si la tulburarile suferite de ea.

Intelegeti, deci ca, exista o varietate larga de astfel de ritualuri, care pleaca de la obisnuita triada energetica, ajungându-se la sute de lumânari, asezate in diverse forme adaptate necesitatilor subiectului, folosindu-se si alte ingrediente speciale, ca: plante, culori, arome si, nu in ultimul rând – fond melodic.

PSIHOMETRIA – CARACTERIZAREA DUPA FOTOGRAFIE

Prin analiza mentala ( cu ochiul mintii) a fotografiei se determina profilul energetic al subiectului, cât si caracteristicile sale psiho-somatice, determinându-se astfel coeficientul sau bioenergetic, dar si tipul de personalitate al subiectului. Psihometria are ca principiu de baza pastrarea amprentei energetice umane pe fotografie. Vezi si articolul “Psihometria astrologica” www.elystar.ro

ANALIZA ENERGETICA PE FOTOGRAFIE

Analiza energetica pe fotografie poate fi facuta datorita capacitatilor PES, care fac posibila vizualizarea aurei subiectului din fotografie. Observatiile asupra aurei pot releva starea invelisului energetic, daca acesta a suferit modificari negative si daca ele au fost cauzate de influente de mediu sau de persoane.

Tipuri de energie care pot fi “citite” pe aura unei persoane :

– energii karmice, acelea care fac parte din “zestrea” energetica nativa;

– energii autoimpuse, de care se face “vinovat” subiectul ;

– energii intruzionale, cele induse de alte persoane ;

– energii preluate din mediul inconjurator : retele Hartmann s.a.

COMPATIBILITATI PSIHOMETRICE

Analiza compatibilitatii a doua sau mai multe persoane, se poate face dupa fotografii diferite sau dupa fotografie de cuplu. Acest lucru este posibil datorita vizualizarii aurelor si a felului in care acestea interactioneaza, a intensitatii culorii, a culorii in sine si a formei aurei. Armonia sau dizarmonia intre aurele persoanelor diferite, permit specialistului sa determine compatibilitatea energetica a doua sau mai multe persoane.

PARAPSIHOENERGETICA SUBTILA

Ramura a parapsihologiei superioare care permite parapsihologului sa influenteze in mod pozitiv energiile subtile ale fiintei umane. Procesul consta in aplicarea unor tehnici de inducere a unui puternic câmp energetic asupra subiectului si constituie o forma optima de influentare pozitiva directa.

ACTIUNI SI TEHNICI PARAPSIHOENERGETICE

In multe cazuri este necesara interventia rapida a parapsihologului pentru rezolvarea anumitor stari de urgenta, la distanta. ACTIUNI parapsihoenergetice sunt modalitatile de influentare prin care specialistul actioneaza asupra subiectului. In cazul dezechilibrelor energetice foarte mari sunt indicate diverse TEHNICI parapsihoenergetice care se aplica subiectilor cu probleme de sanatate, tehnici care au durabilitate in timp.

PREVIZIUNI REALIZATE PRIN TEHNICI MENTALE DE VIZUALIZARE

Acestea sunt cele mai eficiente forme de previzionare, fiind tehnicile folosite de marii maestri, care au o indelungata experienta si care dezvolta capacitati de perceptie extrasensoriala, care permit “traducerea” informatiilor primite din Astral sau de la Divinitate. Practic, nu exista coeficient de eroare in acest gen de previziuni, ele având caracter divinatoriu de o deosebita puritate.

PURIFICARI ENERGETICE

Sunt practici de purificare pe care parapsihologul le aplica asupra aurei in scopul curatarii profunde a acesteia, folosind propriul “bagaj” energetic, dar si ritualuri de deschidere a canalelor energetice ale subiectului si incarcarea lor cu energie pozitiva. Intr-o prima etapa se actioneaza asupra aurei pentru indepartarea reziduurilor energetice ; urmatoarea etapa lucreaza asupra centrilor energetici profunzi – chakrele. Cea de a treia etapa se exercita asupra reconditionarii energetice a aurei : netezirea ei, pozitivarea coloristica si marirea intensitatii stralucirii ei; pe scurt, incarcarea ei cu energie pozitiva.

Purificarea energetica este revitalizatoare pentru cimpul energetic si armonizeaza energiile corpului uman. Ea confera, de asemenea, si o anumita imunitate la intruziunile câmpurilor energetice negative.

O sedinta are o anumita durata, functie de simptomele aurei respective, dar si de incarcatura energetica a celui care efectueaza tehnica de purificare energetica.

TELEPOZITIVAREA ENERGETICA

Este tehnica de influentare pozitiva la distanta. Se face numai de catre un profesionist si implica parctici oculte. Cu cât incarcatura energetica este mai mare, cu atât creste responsabilitatea noastra in modul cum o folosim.

Este demn de subliniat ca in Cabinetul meu se efectueaza exclusiv tehnici de influentare pozitiva.

BIOENERGOTERAPIA

Terapie complementara, bioenergoterapia este o metoda foarte apreciata astazi, mult cautata si cu rezultate uimitoare. Metoda se bazeaza pe vizualizarea cimpului energetic pentru stabilirea unui “diagnostic” psihoenergetic cât mai exact, in cazul persoanelor, dar si al spatiilor.

In principiu, orice boala debuteaza la nivel energetic ceea ce face sa putem preintâmpina unele neplaceri. Boala poate fi “citita” in aura care prezinta neregularitati energetice, aglomerari negative, denumite goluri de energie. Acelasi lucru este posibil si in cazul spatiilor, incaperilor carora li se “citeste” câmpul energetic. Odata “diagnosticul” energetic fiind stabilit, bioenergoterapeutul poate restabili echilibrul energetic prin sedinte de bioenergizare, determinând ameliorea starii de sanatate in cazul persoanei sau, a starii de armonie energetica in cazul spatiilor, incaperilor. Este demn de remarcat ca si obiectele au o astfel de zestre energetica si ca, uneori, si ele au nevoie de purificare energetica.

Acest tip de terapie poate fi aplicat numai de persoane cu coeficient bioenergetic foarte ridicat.

ENERGIZARI MENTALE SI FIZICE LA DISTANTA

Aceste procedee au ca scop incarcarea aurei subiectului cu energie pozitiva si completarea câmpului energetic acolo unde el este mai slabit. Se folosesc in afectiuni usoare si nu necesita contact direct cu terapeutul.

CURATARI SI PURIFICARI ENERGETICE PENTRU LOCUINTE SI SPATII DE FIRME

Exista numeroase cazuri in care locuinta sau spatiul unei firme sunt “infectate” cu energie negativa. Oamenii se cearta, nu comunica eficient, acuza stari de surmenaj – in locuinte sau, in cazul firmelor, rezultatele oglindite in bilanturile financiare sunt vesnic negative, beneficiile intârzie sa apara, angajatii nu sunt eficienti si, chiar patronii, au senzatia ca “ceva” nu este in regula. In mod sigur, aceste spatii necesita curatarea, purificarea lor energetica. De multe ori, locul pe care sunt ridicate este un nod din reteaua Hartmann, locuri recunoscute pentru incarcatura lor energetica negativa.

Daca se efectueaza purificarea energetica, in scurt timp se va vedea in locuinte si spatii de firme, o atmosfera destinsa, disparitia surmenajului, iar la firme, imbunatatirea parametrilor financiari si aparitia beneficiilor.

Procedura nu este simpla si necesita din partea specialistului un consum energetic de mare intensitate si durata.

PROCEDURI ENERGETICE LA DISTANTA

O conditie esentiala pentru ca aceste proceduri care se fac de catre specialist – la distanta, sa aiba efect, este ca subiectul sa-si desfasoare activitatea in spatii pure din punct de vedere energetic. Ele sunt proceduri complexe si de durata si se folosesc atunci când problemele de sanatate sau de viata necesita un tratament cu flux energetic pozitiv, foarte puternic.

Energizarea la distanta se face prin diverse tehnici de catre specialisti bioenergeticieni, cu puternice câmpuri energetice pozitive.

parapsiholog
Radu Botez – parapsiholog

Articol publicat in www.elystar.ro

You might also like