Cum să ne apărăm de atacurile energetice…

…sau

MAGIA ALBA MENTALA

Multi oameni se intreaba si ne intreaba ce este de fapt magia alba mentala, cum si cine o practica si in ce scop. Vom incerca sa descifram unele aspecte ale acesteia, raspunzand astfel multor nedumeriri dar, mai ales, multor confuzii, pentru ca cel mai adesea, lumea confunda magia alba mentala practicata de parapsihologi, cu vrajitoria de calitate indoielnica practicata de asa-zisele “vrajitoare” sau de si mai indoielnicele “maici” si “maicute”. Acestea amesteca in mod cu totul nerecomandat, credinta in Divinitate, animale folosite in satanism, blesteme sau incantatii carora nu le cunosc intelesul, multe obiecte nefolositoare de altfel si tot felul de gesturi inutile, menite doar “a lua ochii” celor creduli. Nu, aceasta nu este magia alba mentala.

Ce este magia alba mentala

Magii, preotii religiei lui Zoroastru, cultivau astronomia, astrologia si alte stiinte oculte, ceea ce a sfarsit prin a le conferi o putere supranaturala, a carei amintire s-a pastrat de-a lungul veacurilor, ajungand pana la noi, prin cuvantul magie. Ermetismul elenistic numea magia, teurgie (magie alba), o operatie magica prin care stabilea un contact cu forte oculte printr-o evocare, efectuand astfel miracole. Cuvantul teurgie vine din grecescul Theourgia (theos= zeu si ergon=opera). Magia a jucat un rol important in religiile primitive, dar nu este exclusa cu totul in timpurile moderne; anumite fenomene atribuite magiei sunt de netagaduit si sunt neexplicate inca de stiinta, ele tinand astfel de competenta cunoasterii esoterice.

Magicianul Aleister Crowley spunea ca orice intentie este un act de magie, intrucat atunci cand dorim ceva foarte tare, punem in miscare spatiile vibrationale din jurul nostru. Este foarte adevarat, caci in sensul sau cel mai exact, cuvantul magie desemneaza o serie de actiuni destinate sa foloseasca puterile naturale, mentale si psihice ale unei persoane, pentru indeplinirea unui scop anume. Magia alba este o modalitate de a manipula energiile ce ne inconjoara, in scopul de a rezolva diverse probleme. Unii oameni au aceasta putere paranormala de a transforma dorintele in realitate (unii dintre parapsihologi, de exemplu), altii insa nu o au. Magia este o practica spirituala care actioneaza in plan subtil, nevazut, caci foloseste puterea mintii si a sufletului pentru a obtine lucrurile dorite. Credinta in magie n-a disparut nici in zilele noastre, cum nici magia in sine n-a disparut. Din nefericire, ea este practicata si de initiati si de profani – la gramada, primii in anonimat si modestie, ceilalti “cu surle si trambite”, ceea ce poate duce – din pacate – la discreditarea magiei in sine.

Practica magiei albe mentale

Magia reprezinta fortele in miscare ale Universului, care se resping sau se atrag, oferind rezultate uimitoare. I se spune magie alba, deoarece isi propune sa aduca oamenilor o stare mai buna (nu una mai rea), implinirea dorintelor pozitive si indepartarea energiilor negative. I se spune magie alba mentala deoarece foloseste in principal mintea si sufletul celui care o practica. In unele cazuri, parapsihologii folosesc ritualuri cu lumanari magice, pentru a deschide unele canale energetice.

Pentru a-si incepe lucrarea, parapsihologul are nevoie de energie; cu cat e mai puternic spiritual, cu atat va fi mai mare si mai eficienta energia sa, iar el – mai capabil a directiona aceasta energie. El poate face aceasta prin meditatie, focalizare si vizualizare. In magia alba, energia este vizualizata in alb-auriu, cu o stralucire solara. Magia neagra sau gri foloseste energie de culoare neagra sau gri. Este de retinut ca parapsihologul nu foloseste acest fel de energie, deoarece el stie ca aceasta ii poate cauza chiar lui, boli sau alte lucruri negative. Tigancile-vrajitoare, care isi jelesc pe cei dragi pierduti, copii, tineri sau barbati, se pare ca n-au habar de asta…

Elemente ajutatoare

Daca mai sus am pomenit lumanarile magice, ca obiecte folosite in magia alba mentala, trebuie sa spunem ca sunt si alte elemente care se folosesc, dar acestea nu sunt obiecte materiale. Astfel, stim ca orice lucru are o aura, un camp de energie creat de vibratia atomilor si moleculelor, care cuprinde intreaga materie. Aura poate fi folosita pentru a proteja, a atrage, a influenta, dar din nefericire si in scopuri negative. Cei ce au studiat (uneori 10-15 ani si mai mult) astrologia, numerologia, alchimia, hipnoza, telepatia, telechinezia, radiestezia, bioenergia, tarotul etc. folosesc aura in scopuri benefice, asupra lor insisi, dar si asupra altora. Niciodata, dar absolut niciodata, parapsihologul nu va folosi aura pentru scopuri negative, caci EL STIE, ca raul se poate intoarce si proiecta asupra lui oricand, caci proiectia sa poate intalni o aura mai puternica. Aceasta aura, acest camp bioenergetic care inconjoara toate lucrurile si fiintele, poate fi programata prin puterea mintii. O aura puternica confera sanatate, fericire, charisma si energie, iar parapsihologul poate programa aurele celorlalti pentru protectie, pentru sanatate, pentru dragoste, bani si altele. De asemenea, culoarea are un rol important. Cand parapsihologul isi proiecteaza energia, aceasta va avea culoarea corespunzatoare lucrarii pe care o indeplineste, de exemplu: galben pentru prietenie, roz pentru iubire, verde pentru a atrage bani si asa mai departe. In timp ce proiecteaza aceasta energie colorata, parapsihologul isi pregateste cu intensitate si focalizare, forma mentala, iar cand aceasta este pregatita, va fi trimisa in zona dorita a fi influentata. Deochiul este si el o forma de proiectie energetica. V-ati intrebat vreodata de ce numai unii oameni pot deochea, iar altii nu?

Atat despre magia alba mentala; restul e… tacere, caci aceasta lucrare subtila nu are nevoie de multe vorbe. Pentru ea “vorbesc” faptele, ceea ce urmeaza dupa savarsirea unei astfel de lucrari binefacatoare si in acelasi timp nevazuta, puternica si in acelasi timp delicata.

Contactclick aici

parapsiholog
Radu Botez – parapsiholog

Articol publicat in www.elystar.ro

You might also like