Analiză Esoterică

Analiza esoterica este metoda prin care o anumita problema este analizata cu mijloacele mai multor sisteme esoterice de divinatie si nu numai ca este analizata, dar aceasta metoda ofera si solutii pentru o problema sau alta, ori mai multe. Cercetarea se face in acest caz prin referire expresa la domeniul unde apare problema respectiva: profesie, dragoste, sanatate, finante si altele. Sunt utilizate elemente de astrologie, astrologie karmica, numerologie, tarot, ritualuri etc. Din astrologie se foloseste horoscopul natal si diverse alte sisteme: horoscopul chinezesc, druidic, Indian; prin astrologia karmica se dezvaluie cauzele obstacolelor si greutatilor, ca rezultat al datoriei karmice a persoanei, dar si modalitati de indreptare a acestora, de achitare a datoriei karmice din vieti anterioare, precum si insusirea lectiilor karmice.

Toti avem un destin, care presupune bune si rele. Deoarece este logic sa urmam predestinarile pozitive si sa le ocolim pe cele negative, este firesc sa cunoastem acest destin. Numerologia este aceea care ne ajuta sa cunoastem destinul sau drumul vietii noastre. Numele noastre, impreuna cu data nasterii, ne dau numere semnificative, care sunt interpretate pentru aflarea cauzelor si solutiilor unor probleme. O alta metoda de divinatie, recunoascuta ca fiind plina de acuratete si adevar, este Tarotul; si, se stie: cartile nu mint si nu inseala. Exista numeroase variante de tarot, ca de exemplu: Tarotul de Marsilia, Tarotul Waite-Rider, Tarotul Lenormand, Tarotul Tiganesc si altele. In functie de specificul problemelor respective se foloseste una sau alta dintre aceste metode de divinatie sau mai multe. Ritualurile diverse au si ele rolul lor in analiza esoterica si, de asemenea, multe alte metode si sisteme esoterice care compun aceasta analiza. Nu voi insista prea mult cu ce anume contine aceasta analiza esoterica; voi spune doar ca atunci cand te asezi la masa te intereseaza placinta si nu tigaia in care este facuta.

Dar este bine sa retinem ca aceasta analiza esoterica este o metoda mult mai complexa si mai eficienta decat un simplu horoscop, de exemplu.

parapsiholog
Radu Botez – parapsiholog

Contact – Sedinţă plătită – aici

You might also like